Om mig

Gert Larsen (f. februar 1964)

Til hverdag er jeg administrationschef i en statsinstitution.

Rejst i 53 lande: Sydøst Asien, USA, Afrika, Sydamerika, Europa, Rusland, Grønland og Australien. Længste tur 3½ måned til Vietnam, Kina, Hong Kong og Filippinerne i 1996.

Medlem af Københavns Astronomiske Forening (KAF) siden 1986.

Mit verdenskort:

Lande jeg har besøgt/rejst i:

worldmap1

Ønskelisten over lande jeg gerne vil besøge i fremtiden er lang, men før eller siden må jeg til Indien.

Reklamer

19 responses to “Om mig

 1. Kære Gert

  Et lille tip prøv at rykke billedet over til højre med align=”right”, så undgår du at bogstaverne klistrer sig til kanten.

  Du kan også lige give lidt luft med vspace=”10″ eller måske bare 6.

 2. Kære Gert

  Kan du se, billeder er klart bedre th. ?

  Jeg bildte dig noget sludder ind. Du skaber horisontal luft med hspace – ikke med vspace. Undskyld forskrivelsen.

 3. Charlotte Thyberg

  Hej Gert

  Kan du oplyse mig, hvilken kirke I var til Gospel gudstjeneste i da I var i Harlem.

  Mvh
  Charlotte Thyberg

 4. Hej Gert, du kender mig ikke, men jeg har set dine fotos fra Stadion søen.
  jeg tænkte du måske kendte ringmærkerne på han og hun svanen fra i år, da jeg var der ude var der nemlig kun en hun. er svane parret det samme som sidste år. jeg ville blive meget glad hvis du ville svare.
  Hilsen Christian Pelt (Chrille@live.dk)

 5. Kære Christian,

  Dejligt der er nogen som jeg ikke aner hver der, der kigger med. Det giver lidt energi til at fortsætte.

  Jeg er fotomand, og ved absolut intet om dyr – desværre. Jeg kender lige forskel på svanen og fiskehejren, så stopper det også.

  Jeg har dog fulgt så meget med, at jeg ved det ikke er det samme svanepar som sidste år. Den ene omkom i strømledningerne til belysningen af stien. Ledningerne er nu fjernet og erstattet af de nye lamper med nedgravede ledninger.

  Mange hilsner
  Gert.

 6. Okay tak for svaret Gert. I øvrigt meget pæne fotos du tager

 7. Hej Gert

  Mit navn er Marcelo Ramón og jeg har kigget på din rejseblog, som indeholder jo interessante oplysninger om de steder du skriver om, flotte billeder og rejsebeskrivelser.

  Min website: http://www.easyterra.dk tilbyder oplysninger om lande i hele verden. Vores website er til gavn for ferie- og forretningsrejsende, og giver grundige informationer om blandt andet lufthavnenes faciliteter,
  sammenligningen af priser på biludlejningsselskaber, landets historie, nyttige links, vejr, geografi, osv.

  Det kunne være interessant, hvis du havde mulighed for at sætte vores link på din fine side. Jeg tror, at vores sider ville blive beriget med hinandens omfattende oplysninger om de steder vi skriver om. Eventuelt kan
  jeg tilbyde at sætte en link til din rejseblog på http://www.airport-desk.dk,når den bliver færdig oversat. Imidlertid kan du kigge på http://www.airport-desk.com

  Jeg vil gerne hermed invitere dig til at kigge på vores side, der har omfattende oplysninger om nogle lande, der måske vil give dine gæster yderligere viden:

  http://www.easyterra.dk

  Ønsker du dybtgående oplysninger, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig på: marcelo.ramon@easyterra.dk

  Med venlig hilsen og på forhånd tak
  Marcelo Alejandro Ramón

 8. Hej Gert,
  Ved ikke om du kan hjælpe mig – vi er en Ungdomsskole fra Horsens som skal på studierejse til New York. De unge vil meget gerne ind og høre Gosbel musik. Ved du hvor henne man kan det og om det koster noget? Håber du kan hjælpe os.
  mvh.
  Kim Kyed
  Horsens Ungdomsskole

 9. Hej Kim,
  Nogen siger man bare kan gå ind i kirkerne i Harlem om søndagen. Det kan I jo prøve, men jeg vil anbefale at købe billet. Der er fyldt alle vegne, og det kan være svært at komme til.
  Vi benyttede et bureau der ligger i nr. 690 på 8. Avenue mellem 43. og 44. gade. Der afgår bus hver søndag fra samme adresse kl. 9.15 til kirken. Det koster ca. 300 kr. pr. næse. Det er en mindre kirke og er absolut pengene værd. Det inkluderer også en rundvisning i Harlem. Du kan læse om det i Intertravels USA katalog under New York. Der ligger på nettet http://www.intertravel.dk.
  Mange hilsner og god fornøjelse
  Gert.

 10. Hej Gert.
  Jeg sidder med en udviklingsplan for en kommune og vil super gerne bruge et af dine billeder i en lille bog jeg skal bruge i en borgerinddragelsesproces. Jeg har desværre ingen penge at gøre godt med, ville du have nogen indvendinger mod det?
  mvh. søs.

 11. Hej Gert.

  Super flot side, med mange gode historier.
  Hva bruger du af kamera?

  Tobias

  • Hej Tobias,

   Tusind tak. Det er dejligt at høre. Det er altid rart, når nogen jeg ikke kender kigger med.

   De fleste billeder er taget med mit “gamle” Nikon D70, som jeg desværre fik stjålet i Rom sidste år. Det kan du også læse om her på siden. Derefter anskaffede jeg et semiprofessionelt Nikon D700 – fint skulle det være – men jeg blev aldrig glad for det.

   Nu har jeg et Nikon D7000 (som er en mindre model, trods det ekstra 0) og det er perfekt til mig. Jeg bruger ikke fotoshop eller “fremkalder” billeder på computeren. Det gider jeg ikke. Så det du ser er oneshot’s optaget i almindeligt jpeg-format og lagt direkte på nettet.

   Mvh

   Gert.

 12. Hej Gert,

  Som marketing ansvarlig for det danske marked hos Auto Europe er det altid spændende at læse om folks rejseoplevelser. Derfor kan jeg nu bruge dine artikler til inspiration om feriedestinationer og attraktioner på ferier. Tusind tak for det. Mit firma, Auto Europe tilbyder billig biludlejning på verdensplan og derfor håber jeg at vi kan hjælpe netop dig med en billeje på din næste ferie. Se vores hjemmeside her: http://www.autoeurope.dk/

  Kontakt os per telefon. 80 88 65 86, hvis vi kan hjælpe dig med spørgmål om biludlejning.

  Med venlig hilsen

  Christine

 13. Hej Gert.

  Har du nogle af dine billeder fremkaldt altså sådan rigtigt ?

  Vi er igang med at lave et project kaldet Cultura Chile, hvor vi prøver at bygge bro mellem vores kultur, Men altså vi holder en 2 dages festival her den 13 og 14 september og vi ville bare høre om du ville være intreseret i at udstille din billeder fra sydamerika der ?

  • Hej Susi

   Tak for din henvendelse.

   Nej, jeg har dem ikke liggende fremkaldt. Men jeg kan selv printe i A4 størrelse. Jeg har ikke nogen billeder fra Chile, men fra Argentina og Brasilien, jeg går ud fra det er dem, du har set? De er i øvrigt taget med et lommekamera, og er måske ikke de mest egnede til udstilling. Er det nogen bestemte billeder du har set på min side? I givet fald deltager jeg selvfølgelig gerne.

   Mvh

   Gert.

 14. Ja lige præcis jamen så længe de er fra Sydamerika af så er det perfekt.
  det må være et godt lommekamera fordi det havde jeg aldrig gættet på de ser super godt ud 😉 Men om ikke andet kunne man måske bare lave dem lidt mindre så for ærligt talt så er jeg helt vild med dem . . .

  Altså jeg har siddet og kigget på alle dem fra Brasilien og Argentina og jeg har svært ved at ud tage nogen bestemte fordi jeg syntes de alle er fantastiske men jeg er måske også lidt forudindtaget : )

  Men jeg syntes bestemt at du skal komme og udstille dem, der vil også være boder med sydamerikanske ting og sager og madboder og workshops for børn og danser og live bands og meget meget mere . . .

  men jeg lægger dig lige min e-mail som er catiuska@cultura-chile.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s