Mine fotos

Glade unger, Key West, Florida

Glade unger, Key West, Florida

Mine fotos er et portræt af vores smukke planet, Jorden, og alle de folkeslag, der gør den levende og farverig. Billederne er en hyldest til livets mangfoldighed og skønhed.

Gå direkte til mine fotos. 

Jeg har fotograferet siden 1988. Men kun på ferier og rejser. Jeg har aldrig sovet med kameraet om halsen, støvet rundt i Københavns gader efter et motiv, eller gået i fotoklub for den sags skyld. Alligevel vil jeg påstå at fotografering altid har interesseret mig meget. Jeg har altid på rejser kigget rundt om hvert et gadehjørne og ind i hver en port, på jagt efter et motiv.

Min egen definition er, at jeg tager feriebilleder i den bedre ende af skalaen. Hverken mere eller mindre. 

Kefren Pyramiden, Giza, Egypten

Kefren Pyramiden, Giza, Egypten

Du kan se en masse eksempler på mine billeder på Pbase, et verdensomspændende fotoalbum på nettet. Her spiser man virkelig brød med de store. Jeg fik det sådan første gang jeg så billeder på Pbase, at jeg enten kunne lægge mig ned og græde over min egen talentløshed, eller bruge det som inspiration. Jeg valgte som det ses det sidste.

Alle mine fotos er snapshots. De er skudt i standardformat (jpeg), de er ikke behandlet i Photoshop, der er ikke reguleret på lys og kontrast. Det er dels fordi jeg er gammeldags, og synes det er snyd (og dybest set ikke har noget med fotografering at gøre), men når sandheden skal frem – dels også fordi jeg ikke kan finde ud af det. Jeg har ikke tålmodighed til at sidde ved en computer ret længe ad gangen. Det er derfor jeg fotograferer – det tager for det meste kun 1/250 del af et sekund.

Nysgerrig knægt, Panama City, Panama

Nysgerrig knægt, Panama City, Panama

I første omgang kan du kun se billeder fra min digitale æra, hvilket vil sige fra efteråret 2004 og frem. Jeg har et par tusinde dias og negativer fra Sydøst Asien, Afrika og USA stående ovenpå mit klædeskab. Måske de en dag rammer en scanner og kommer på Pbase – hvem ved?

Nok snak – se resultaterne her.

God fornøjelse!

Reklamer

2 responses to “Mine fotos

 1. hej jeg syns det er en fed side, men hvor lang tid ville det ta’ at gå den kinesiske mur hele vejen rundt, med kun 12 timer om dagen ?

  • Hej Natascha,

   Tak.

   Ha..ha. Godt spørgsmål. Den kinesiske Mur var oprindelig over 8.000 kilometer lang. I dag er der vist ca. 4.000 km. tilbage. Resten er ødelagt, da man har brugt materialerne igennem tiderne.

   Så kan du selv dele med 12 kilometer om dagen. Det tager en rum tid! Der er dog kun ganske få steder man rent faktisk kan/må gå på muren, så reelt vil det ikke tage så lang tid.

   Mange hilsner
   Gert.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s